Schilderwerk binnen

Een interieur dat netjes in de verf staat. Dat geeft warmte, een thuisgevoel en zorgt voor extra wooncomfort. Het biedt ook bescherming. Tegen slijtage, vochtplekken of schimmelvorming. Graag laten wij uw interieur weer stralen. Of maken wij een visitekaartje van uw bedrijfspand. We werken beschadigingen en kaal gelopen gedeelten van uw houten- en parketvloeren weg. Na het schuren volgt het kleuren, in elke gewenste uitvoering.

Natuurlijk nemen we ook alle deuren en kozijnen vakkundig onder handen. Net als plafonds. En uiteraard brengen wij sierlijsten in alle variaties aan. Zo nodig voeren we ook kleine reparaties uit. Omdat we oog hebben voor detail. En o ja, als we klaar zijn, ruimen we alle restmateriaal netjes op. Ook dat vinden we belangrijk.

Schilderwerk buiten

Woningen en bedrijfspanden hebben in ons klimaat heel wat te verduren. Felle zon, regen, hagel, zout, het heeft allemaal invloed. Met ons schilderwerk bieden wij optimale bescherming, tegen alle weersomstandigheden. We beginnen met grondig schoonmaken, werken alle oneffenheden weg en herstellen schades.

Openstaande naadjes wordt door ons dicht gekit. Na het schilderen van uw kozijnen, deuren en muren kunnen deze weer jaren mee. Alles ziet er piekfijn uit: het oog wil tenslotte ook wat. Ook dakkapellen, schuttingen, tuinhuisjes en schuren nemen wij graag onder handen.

Behangwerk

U bent bij ons aan het juiste adres voor traditioneel behangwerk of het aanbrengen van glasvlies. Uiteraard doen wij ook alle sauswerk. Ook met de nieuwste technieken zijn wij bekend. We zorgen er altijd voor dat muren netjes en glad zijn afgewerkt, voordat we aan de slag gaan.

Desgewenst stucen wij ook uw oude spackwerk. Welke vorm van wandbekleding u ook kiest: wij zorgen graag voor een stijlvolle ambiance in uw woning of bedrijfspand en leveren werk van hoge kwaliteit.

Houtrotreparatie

Vooral buitenkozijnen zijn er gevoelig voor. Houtrot. Iets wat u liever niet heeft aan uw woning of bedrijfspand. Dankzij onze ervaring en vakkennis zijn wij in staat om houtrot bij onze inspecties in het vroegste stadium te signaleren,

zodat tijdige reparatie vaak nog mogelijk is en u geen overbodige uitgaven hoeft te doen. Wij staan garant voor een deugdelijke aanpak, waarbij houten onderdelen herstelt dan wel vervangen worden.

Beglazing

Glas is er tegenwoordig in alle soorten en maten. Veiligheidsglas, brandvertragend glas, figuurglas, enkele of dubbele beglazing, hoogrendementsglas, het is voor particulieren en ondernemers soms moeilijk om het overzicht te bewaren. Graag adviseren wij u bij het kiezen van de oplossing die bij u past.

Uiteraard kunnen wij elk soort glas leveren, inmeten, vervangen en plaatsen. Desgewenst doen we dat in combinatie met het leveren en plaatsen van ventilatieroosters. Ook het leveren en aanbrengen van spiegels behoort tot de mogelijkheden.

Onderhoud

Wij gaan niet voor successen op de korte termijn. Om uw woning of bedrijfspand ook in de toekomst goed uit de verf te laten komen is onderhoud nodig. Graag maken wij daar met u tijdig afspraken over, zodat u de komende jaren niet voor vervelende financiƫle verrassingen komt te staan.

Wij zijn flexibel, beschikken over een brede vakkennis en zijn ook in staat om klein timmerwerk tot uw volle tevredenheid uit te voeren. Een jaarlijkse inspectieronde wordt door ons aanbevolen, zodat uw woning of bedrijfspand altijd in goede staat verkeert.

GeĆÆnteresseerd?

Schildersbedrijf Marin van der Wekken werkt zowel op uurbasis als volgens offerte. U mag bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u meer informatie? Bel dan met Marin van der Wekken: 06 5341 5986

06 5341 5986

0111 482 549

info@marinvanderwekken.nl

Noordstraat 16, Bruinisse

© Huisstijl & website: NDRK | Creatieve Communicatie

Uw bericht is succesvol verzonden.